Първият сезон на  „Цената на истината" ще завърши у нас с три извънредни живи предавания тази седмица - във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова телевизия.

Епизодите на шоуто във вторник и сряда се запазват и ще бъдат излъчени от 21:00 часа.

Първото живо издание утре вечер ще е вид равносметка, която гостите в студиото ще направят за това какви са положителните и отрицателните страни на формата. В специално интервю председателят на Българската асоциация на полиграфистите, психологът Росен Йорданов, ще  коментира случая на Борислав Илинов и всички гледни точки около проведените полиграфски изследвания.

Лайв предаването на 24 ноември ще хвърли светлина около най-разтърстващата история в „Цената на истината". Ще бъдат разкрити и подробности за това кога и как ще се проведе последният полиграфски тест на Боби.

Над 1 млн. и 200 хил. зрители станаха свидетели на прякото включване и заключително становище на световноизвестния украински полиграфолог проф. Андри Волик миналата седмица.

В жива скайп връзка той анализира резултатите от трите полиграфските изследвания на Илинов.

В сряда и чевтъртък живите студиа на „Цената на истината" ще дискутират двамата последни участници и техните истории.

Епизодът след лайфа утре вечер ще срещне зрителите с разкрепостения 57-годишен благоевградчанин Костадин Петров-Коцето. Най-смешният герой в шоуто ще забавлява със своята освободеност, странни фантазии и желание да опитва нови неща.

В сряда вечер на стола на истината ще седне 19-годишната Елеонора от Граброво, която ще изповяда пред родителите си обезпокоителни тайни.

За пореден път предаването ще покаже бездната, която разделя родители и деца, неразбирателствата и конфликтите между поколенията.

В края на сезона „Цената на истината" ще издигне нова кауза -  да бъдат съзадени училища за родители у нас.