Утре вечер  „Цената на истината" ще разкаже една изключително тъжна и въздействаща история. Милена Тодорова изгубва баща си, когато е едва на 6 годинки, защото той се самоубива.

След по-малко от 40 дни от неговото погребение майка й я изоставя, като се омъжва за друг мъж. Изгубило и двамата си родители, малкото момиченце е отгледано от родителите на баща си.

Днес самата Милена е вече майка. Господ я е дарил с две деца - дъщеря Стефани на 9 години и син Иван.

Миналата година обаче се случва нещо, което преобръща живота й. Милена трябва да се справи с най-голямата болка за една майка  - загубата на дете  -  след като 5-годишния й син Иван умира. Тя изстрадва сама мъката си, тъй като през 2007-ма година се разделя с бащата на децата си.

В предаването участничката ще сподели, че по време на бременността с дъщеря си Стефани, е била пребивана системно и жестоко от бившия си съпруг Златко. Дамата ще признае, че екс мъжът й се е опитвал да я удуши и удави, а веднъж пребил дъщеричката им, защото спукала балон.

От 2 години Милена живее на семейни начала със сегащния си партньор. Нуждата от пари обаче я принуждава да прави неща, за които би предпочела дъщеря й никога да не разбира.

Героят в „Цената на истината" тази вечер Костадин Петров е изключително разкрепостен и весел човек, на 57 години. Отворен е да опитва нови неща, има странни фантазии и желания.

Благоевградчанинът определя себе си като „сексуално животно". Разделя се със съпругата си, защото я хваща да му изневерява с негов приятел. Костадин признава, че се е случвало да има връзка с три жени едновременно по време на 26 годишния си брак. В студиото са приятелката му, дъщеря му, испанският му зет и брат му.