Поредният епизод на „Цената на истината" ще покаже историята на един мъж, който 14 години крие от жена си за съществуването на извънбрачния си син. 34-годишният Пламен Янков е от село Чешнегирово, област Пловдивска.

Дълго време е бил безработен, но в момента работи в печатница. Със съпругата си Петранка имат 15-годишен брак, на точно толкова години е и дъщеря им Йорданка. Животът на Пламен е обгърнат в една голяма мистерия.

Загадка, която измъчва него, съпругата му, дъщеря му и любовницата му. Загадка, която вече 14 години никой не иска да разкрие, защото всички се страхуват от последствията, които ще донесе истината.

Героят в предаването утре вечер ще признае, че има две семейства, за които се грижи едновременно. Той ще разкрие в присъствието на съпругата си, че редовно води дъщеря им Йорданка в дома на любовницата си Катя и извънбрачния си син Емо.

Въпреки че приема Емо за свой син, Пламен има съмнения, че наистина той е бащата. Участникът ще сподели, че се грижи за второто си дете, защото любовницата му го изнудва и защото се страхува от нея.

Защо най-голямата мечта на един мъж е просто да няма проблеми, какви се реакциите на съпругата му Петранка и любовницата му Катя и може ли алкохолът да измие тайните му - зрителите ще видят този вторник от 21:00 часа по Нова телевизия.