Най-шокиращият епизод от „Цената на истината“ ще бъде излъчен в четвъртък.
Екипът на "Цената на истината"
Екипът на "Цената на истината"

Най-шокиращият епизод от новото шоу „Цената на истината“ ще бъде излъчен в четвъртък по Нова телевизия. Зрителите ще станат свидетели на една уникална история, която разплакала целия екип на предаването.

Скандалният епизод ще бъде вторият в предаването, защото от екипа решили да не стряскат аудиторията още с първото излъчване на шоуто.

„Цената на истината“ се приема като наследник на Big Brother. Но от друга страна доста се различава. В Големия брат хората са напълно непознати и могат да си кажат каквото си поискат и после никога да не се видят, то в новото предаване, участниците ще трябва да се приберат именно при хората, пред които са казали най-шокиращите подробности от живота си. Те ще трябва да продължат да живеят с тях, а пък близките им да приемат реалността такава, каквато е. Именно това е голямата разлика между двете риалитита. Едното просто проследява взаимоотношенията между непознати, докато другото разплита грехове, каквито не липсват в никое семейство.

В „Цената на истината“  играе и онова съдбоносно „но“ в живота на всеки, който се е престрашил да седне на стола. Героите осъзнават, че всъщност в живота си са лъгали не само близките си, но и себе си.

Участниците нямат възможност да шикалкавят пред детектора на лъжата. След като вече са дали отговорите си пред уреда, те застават в студиото, където ще отговарят на същите въпроси, но пред близките си. И точно това е драматичният момент, в който да се изправят пред хората, които са лъгали до този момент, и да кажат истината право в очите. От екипа уверяват, че няма вероятност детекторът на лъжата да бъде излъган.